SICILIAN DREAM

new

Let's

Wander

around

Zomer in Slovenië

Waar moet ik beginnen…
Deze kampeervakantie was zowel genieten als op sommige momenten keihard afzien. De lekke tent, een zieke peuter in combinatie met de huidige virus ellende. De angst die daarmee gepaard gaat en in je hoofd gaat zitten.
Wat als…..

Nee, we hebben echt weleens relaxter vakantie gevierd. Maar toch, we zullen deze vakantie in ieder geval niet zo snel vergeten.
We hebben intens genoten van de prachtige landschappen van Oostenrijk & Slovenië. Van de meren, bergen, rivieren en de zee.
De kleurrijke stadjes, de ijsjes, de bergtocht te paard, maar bovenal van elkaar, hoe cliche dat ook klinkt.

Want samen op vakantie gaan en uit de sleur stappen doet altijd magische dingen met kinderen. Ze gaan ineens heel erg groeien, ze worden wijzer.
Je geniet nog net even meer van ze.
Ik heb zo genoten van Sam die geen genoeg kreeg van het water, alles wilde ontdekken, alles veel te mooi en te leuk vond om rust te pakken en daardoor vaak over zijn grenzen is gegaan (herkenning). Van Pim die zijn angsten voor water deze vakantie heeft overwonnen en op de laatste avond zelfs zonder bandjes onder water durfde te zwemmen in de hottub, van zijn rust en en eigenwijsheid. Pim is zo zichzelf, of je het nou leuk vind wat hij doet en zegt of niet. Nee is nee. Ja is ja. Daar kan ik wat van leren lieve Pim.

Wat een avontuur hebben we er samen op zitten.
Dankbaar voor.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

On
The
blog
new
creative touch
view

share the love

follow along

 

Stuur mij de trouwbrochure

subscribe

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!