Kind Words

reviews

 

bruiloft-yara-martijn-trouwen-in-de-kas-winsen-romy-dermout-photography-135

– YARA & MARTIJN –
sidebarphoto
We zijn echt dol gelukkig met onze fotos. We vinden ze fantastisch. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik heb er een aantal groter afgedrukt en die liggen overal in huis. Ook komen ze op de tv als deze standbye staat. En als ik die dan voorbij zie komen voor ik sochtends het journaal kijk, maakt dat het vroege opstaan en stuk dragelijker: dan voel ik me weer helemaal zacht en happy. We weten niet hoe we ooit een selectie moeten maken van de fotos voor ons trouwalbum. Allemaal bij elkaar vatten ze de dag precies zoals we beleefd hebben. Je hebt onze beste herinneringen gevangen en we missen niets.
Het pakketje waarmee je de usb stick hebt aangeleverd was ook heel fijn en blij. En ik heb het met plezier bewaart tot martijn en ik samen konden kijken.
We zijn zo blij dat jij onze fotos hebt willen maken. We hebben het fijn gevonden dat je aanwezig was op onze dag, je bent zo een liefdevol mens en je straalt zoveel blijdschap uit. Het voelde heel natuurlijk dat jij er bij was.
Als we nog een keer op de foto willen, of een gelegenheid op de foto willen, dan weten wij jou absoluut heel erg te vinden.
 esther-martijn-romy-dermout-photography-161
-ESTHER & MARTIJN –
sidebarphoto
Oh Romy wat zijn de foto’s prachtig! We kunnen niet stoppen met kijken, al die blije gezichten, we worden er zelf weer helemaal blij van.
Je hebt de sfeer ontzettend mooi vastgelegd.

anne-wiep-maurice-romy-dermout-photography-403

– ANNE-WIEP & MAURICE –

sidebarphoto
Wat was je prettig aanwezig op onze dag; rustig, oog voor detail en meelevend. We hebben daar ook veel reacties over gehad van onze daggasten. Daarnaast voelden we ons door je aanwijzingen tijdens de fotoshoot op ons gemak en het resultaat is prachtig. De foto’s leggen precies vast hoe wij ons die dag voelden: Stralend! Knap hoe je precies die momenten hebt vastgelegd en de sfeer van de dag hierin terugkomt.

bruiloft-yara-martijn-trouwen-in-de-kas-winsen-romy-dermout-photography-523

– ANNE – LIEKE & DAAN –

sidebarphoto
Wow wat zijn we aan het nagenieten van alle foto’s en wat was het een feest om zo’n pakje thuis te ontvangen. Dank je wel voor je gezellige aanwezigheid op onze trouwdag, de hoeveelheid aan de foto’s die het hele verhaal vertellen, je gevoel voor kleur, detail en compositie en je talent om de mooiste emoties te vangen.

 

 

 

mymission

 

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!