Leuk die foto's, maar wie gaan wij ontmoeten?

 

Wat feitjes over mij:

 

Avontuurlijke mama, Buitenmens, Reisfanaat, Eigenwijs, Hema- Fan, Paardenmeisje, Harry Potter lezer, Introvert, Oprecht, Spontaan, Chaoot, Bergen, Chocolade, Kringloopbezoeker, Recreatieve fietser, Ijsjes eter, Hart op de tong, Boeken lezen, Positivist, Luieren in het gras in de zon.
Hoge pieken diepe dalen.

Who's that girl?

Ik weet nog goed dat ik als klein meisje leerde fietsen en tegen het muurtje van de buurvrouw was geknald, brullen natuurlijk en als troost voor mijn geschaafde knieën kreeg ik van haar een ijsje. Ik heb daarna nog verschillende keren bij haar voor de deur op de grond gelegen, want met ijsjes wist ik wel raad...

Een behoorlijke wildebras was ik dus. Ik speelde niet binnen met de poppen maar was altijd buiten en klom in bomen, ging altijd net even verder dan ik eigenlijk mocht (tot grote vreugde van mijn moeder) en het allerliefst was ik met mijn vriendinnetjes bij de paarden. Een lomp kind was ik ook; het ziekenhuis heb ik verschillende keren van binnen mogen bekijken.

En eigenlijk ben ik dat nu nog steeds wel; een eigenwijze lompe wildebras. Natuurlijk door het volwassen worden en moederschap wel een beetje bijgespijkerd en wijs geworden, maar toch; ijsjes eten en in bomen klimmen (nu met mijn zonen) doe ik alsnog heel graag.

Het liefst breng ik tijd door met mijn gezin, maak ik reisjes met vriendinnen, rijd ik paard door de bossen, lees ik boeken in de zon en leef ik zoveel mogelijk buiten.

Na mijn studie rechten en ontelbare lange uren op kantoor besloot ik: dit moet anders, ik wil vrijheid. En eindelijk durfde ik de stap te zetten om echt zelfstandig zijn. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Dit werk is mij op het lijf geschreven.

Mijn werk als bruidsfotograaf heeft mij uit mijn comfortzone gehaald, het heeft mij zekerder gemaakt en ik ben nog nooit zo happy geweest met mijn werk.

 

Ik geniet nu echt van mijn werk en dat is onbetaalbaar....

Let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!