Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

Aaaaaaa deze dag was te gek.
De kleuren, de sfeer, de geuren, het was gewoon een heerlijke niets moet alles mag dag.
Die ochtend stapte ik het huis van Yara & Martijn binnen en werd gelijk blij, het leek net alsof ik hun hoofd was binnengestapt. Ik liep nog net niet met open mond alle kastjes open te trekken.
Overal hingen/ lagen/ stonden creaties van Yara’s brein; vrolijke fladders van een soort onaantastbare dromerigheid. Ik zag fijne stofjes, mooie printjes en kleurtjes.
En als er iets is wat mij inspiratie geeft is dat het wel; Man, ik had er zin in!
Die hele dag stond eigenlijk gelijk aan wat ik die morgen in hun huis zag; vrolijkheid, kleur, dromerigheid en een ‘wees maar lekker jezelf’ sfeer.
Een dag zoals geen ander, en daarom presenteer ik hier een nogal uit de kluit gewassen selectie van deze kleurrijke dag bij de toffe trouwlocatie bij de Kas in Winssen.

Vendors:

Locatie: In de Kas
Bruidsjurk: Loulou Bride & Bruidsjurken – Trouwjurken- voordelig bij Nikita Bruidsmode
Sieraden: Lies Wambacq / Juweelontwerp
Bloemen: La Fleuri
MUAH: Fleur Pieterse Beauty Care & Barberstation
Schoenen: Lotta From Stockholm
Suit: Suitsupply
Bowtie: LV Made in England
Bruidstaart: Sweet Sugar Hill
Styling: DIY

 

 

Review van Yara & Martijn:

Lieve, lieve, lieve Romy

We zijn echt dol gelukkig met onze fotos. We vinden ze fantastisch. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik heb er een aantal groter afgedrukt en die liggen overal in huis. Ook komen ze op de tv als deze standbye staat. En als ik die dan voorbij zie komen voor ik sochtends het journaal kijk, maakt dat het vroege opstaan en stuk dragelijker: dan voel ik me weer helemaal zacht en happy. We weten niet hoe we ooit een selectie moeten maken van de fotos voor ons trouwalbum. Allemaal bij elkaar vatten ze de dag precies zoals we beleefd hebben. Je hebt onze beste herinneringen gevangen en we missen niets.
Het pakketje waarmee je de usb stick hebt aangeleverd was ook heel fijn en blij. En ik heb het met plezier bewaart tot martijn en ik samen konden kijken.
We zijn zo blij dat jij onze fotos hebt willen maken. We hebben het fijn gevonden dat je aanwezig was op onze dag, je bent zo een liefdevol mens en je straalt zoveel blijdschap uit. Het voelde heel natuurlijk dat jij er bij was.
Als we nog een keer op de foto willen, of een gelegenheid op de foto willen, dan weten wij jou absoluut heel erg te vinden.
Romy heel erg bedankt wat je voor ons hebt betekend. We wensen je heel veel geluk en daarbij ook nog een hele fijne gezonden zwangerschap, met over een paar maanden ene prachtig klein mensje in je armen.
Dikke zoenen voor jou, veel liefs,
Yara & Martijn
Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest

bruiloft-jolien-arno-trouwen-bij-park-hugo-de-vries-in-lunteren-romy-dermout-photography-124

Jorien & Arno trouwden hartje zomer in de knusse tuin
van Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren.
Wat was het heerlijk om dit lieve stel te mogen vastleggen
en mee te genieten van hun bruiloft.
Even een throwback naar deze intieme buiten bruiloft in augustus.

Enjoy!

Bruidegom: Bossenbroek Voorthuizen
Bruidsjurk: Blue by Enzoani
Bloemen: Puur natuur
Make up and hair: Trés Jolie Visagie
Taart: Cake and more
Lunch: Delifrance Veenendaal
Locatie: Park Hotel Hugo de Vries 
Videograaf: Avisha film

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest

De first look! De WAT?
Het eerste moment dat je elkaar als bruid en bruidegom ziet noem je ook wel 'the first look'.
Een kort moment, die de stilte voor de storm wegneemt en zorgt voor de nodige zenuwachtige kriebels. Want hoe ziet jouw wederhelft eruit?
Er zijn miljoenen variaties op de first look. Meestal denk je aan de traditionele manier bij de voordeur. Maar ik vind het tof om te zien dat steeds meer bruidsparen voor hun eigen manier van de first look kiezen.
Ze kiezen er voor om elkaar te ontmoeten op een waardevolle locatie (misschien wel de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezien), in een mooie tuin of pas op de ceremonie (spannend!).

Al met al. Dit moment is goud!

Een paar kleine tips voor jullie als aanstaand bruidspaar om de first look onvergetelijk te maken:

  • Weet wat jullie opties zijn en kies een manier die het beste bij jullie past. Elkaar tegemoet lopen in het bos? Of jouw lief verassen door op zijn rug te springen? Doe het gewoon lekker zoals jullie dat willen!
  • Ruimte & Daglicht; als ik als fotograaf wat mag inbrengen stuur ik stiekem altijd aan op een plek waar voldoende daglicht en ruimte is zodat ik lekker onopgemerkt jullie momentje kan vastleggen. Dat wil soms - in zo'n krappe hal of bij de voordeur - niet zo lukken.
  • Neem de tijd voor elkaar. Ja het is spannend maar neem de tijd om elkaar even te bewonderen. Door de zenuwen wordt de first look soms een 'Oke, leuk man en nu weer door!' momentje. En dat is jammer. Kus, knuffel, wandel, lach, praat of zeg gewoon allebei even niets en neem dit moment even in je op.
  • Willen jullie dit moment voor jezelf? Of vinden jullie het leuk als jullie daggasten erbij zijn? Bedenk van te voren waar jullie waarde aan hechten en laat jullie ceremoniemeester er dan voor zorg dragen dat of iedereen klaar staat, of iedereen even weg is.

Mijn laatste tip; niet te veel denken. Laat je leiden door het moment en je gevoel, dan wordt het sowieso een gouden momentje.

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest