Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

Oh JA! Fantaseren over bruiloften is wel iets wat ik heel leuk vind om te doen. Het liefst zo gek mogelijk.
Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet, mijn 7 x helemaal anders trouwen. Let op, ik heb mijn fantasie helemaal de vrije loop gelaten. Dus of je ook daadwerkelijk zo’n locatie vind of überhaupt daggasten die zo gek willen zijn; laat het me vooral weten als het is gelukt!

 1. De ultieme winterbruiloft.

  Met een kerstbomenbos, een schaatsbaan en gezellige kraampjes waar je warme chocolademelk en andere lekkernijen kunt scoren. De trouwlocatie? In een besneeuwd weiland -onder een mega grote verlichte kerstboom- waar een kudde elanden zo nu en dan eens voorbij komt en aan de jassen van de daggasten komt snuffelen.

  witlof-workshop-november-2018-romy-dermout-photography-112

 2. Zeskamp Bruiloft

  Geen traditioneel borrelen maar gewoon lekker sportief strijden voor een zelfbedachte prijs. In samengestelde teams gaan jullie helemaal los met boogschieten, zaklopen, spijkerpoepen en andere gekkigheden. Plezier gegarandeerd!
  Trouwlocatie; de kas in Winssen is hier perfect voor!

 3. De citytrip Bruiloft

  Met een intiem gezelschap vertrekken jullie een weekendje per vliegtuig (of zelf gehuurde gezellig gemaakte bus) naar de stad van jullie dromen. Budapest, Stockholm you name it. In jullie air-bnb aangekomen worden de kamers verdeeld en wordt er gezamenlijk gedineerd in de stad. De volgende dag is het ‘WEDDING TIME’ en lopen jullie met alle gasten naar de vooraf uitgekozen plek waar jullie symbolisch huwelijk zal plaatsvinden. Een idyllisch park in Parijs, een prachtige Piazza in Rome, bedenk het maar en je gaat er gewoon lekker trouwen. Daarna ploffen jullie op de terrassen voor drankjes en ijs. S’avonds bezoeken jullie een mooi muziek of theaterstuk in de stad en de volgende dag na een uitgebreid ontbijt (door de mannen bij de plaatselijke bakker gehaald) vertrekken jullie weer naar huis toe. Wat een ervaring!

  vacanse-a-chateau-couteau-romy-dermout-photography-122

 4. De Dropping Bruiloft

  Voor deze bruiloft zijn die-hard daggasten wel noodzakelijk. Jullie trouwen op een onbekende locatie midden in de natuur. Jullie daggasten worden in groepjes op verschillende locaties gedropt (maak het extra leuk door bijvoorbeeld gekke vervoersmiddelen te gebruiken als helikopter, paard en wagen, scooters, tandem fietsen enz.) met vooraf gekregen aanwijzingen moeten ze naar de ceremonie zien te navigeren. Ik ben benieuwd wie er op komt dagen!

 5. De over de top bruiloft

  Samen klimmen naar de hoogste top en uithijgen tijdens de ceremonie die plaatsvind op een adembenemend uitzichtpunt. Er wordt ouderwets gekookt op het kampvuur, en gewoon geslapen onder de sterren (een matje is wel handig). Samen vallende sterren tellen, liedjes zingen en herinneringen maken en ophalen. It’s al there.
  Ps: Zet Opa en Oma gewoon op een ezel en neem hen zo mee naar boven. Op Santorini doen ze niet anders.

  jessica-joost-romy-dermout-photography-725

 6. De kanotocht bruiloft

  Ook hier weer wat sportiviteit vereist; een heuse kanotocht waarbij er onderweg langs de oever wordt aangelegd voor een mooie ceremonie in het bos of weiland (de wedding stylist zorgt hier uiteraard ook weer voor een prachtige setting). Ik zie hierbij de fijne riviertjes in de Ardennen voor me. Bij elk dorpje even stoppen voor een drankje, ijsje of broodje. S’avonds trekken jullie je terug in een afgehuurd landhuis en kijken jullie buiten in de tuin op kleedjes en kussens een prachtige klassieker in de openlucht bioscoop.

 7. ‘The Color’ Bruiloft

  Het werkt zo; iedereen krijgt kleurpoeder en dient dat zo efficiënt mogelijk op een andere daggast (of bruidspaar) te plaatsen. Een ware kleurenexplosie tot gevolg. En vervolgens met dit bontgekleurde gezelschap lekker trouwen en eten aan lange tafels in het bos. Niemand die zich zorgen maakt om het perfect gekapte haar, of peperdure jurk; no one cares!
  Na het diner plonzen we zo hoppakee het meer in om alles van ons af te wassen. Trouwlocatie: in een dennenbos, vlakbij een schattig bosmeertje (Lago di Braies is – kan ik uit eigen ervaring zeggen- wel een echte topper).

 

Oh en jongens doe me een lol en stuur mij een berichtje als je op een van deze manieren gaat trouwen.
Hier mag ik als trouwfotograaf uiteraard niet ontbreken…

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest

Eind november reed ik op een grijze koude dag
naar Hilversum voor de enige echte Witlof Workshop.
Een workshop waarbij authenticiteit en sfeer voorop staat, ik geniet altijd enorm van de foto’s die hier gemaakt worden dus ik kon niet wachten om eens legaal te gluren naar de werkwijze en visie van mijn fotografie collega’s.

Het was een super gezellige dag met lekker eten op een prachtige locatie de Smederijwerf35.
Gezellige gesprekken met mede creatievelingen en gewoon genieten van fotografie, eten en elkaars dromen.

Als onderdeel van deze workshop mochten we shooten met dit knappe eigenzinnige stel.
Het was tof!

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest