The photographer

thephotographer
previous arrow
next arrow
Slider

mymission
Een tikkeltje eigenwijs, reislustig, er altijd vol voor willen gaan en een levensgenieter.
Ik leef met de dag en ik probeer in het alledaagse leven zoveel mogelijk van de wereld te zien, te lezen en vooral te genieten van mijn gezin. Ik houd van de balans in het leven; de verschillende seizoenen, de warme zomers en de strenge winters.
Ik ben het meest in mijn element als ik reis. Nieuwe plekken ontdekken en nieuwe waardevolle herinneringen maken vind ik een van de belangrijkste dingen in het leven.

Ik houd van natuurlijke, pure en heldere foto’s met veel kleur maar, – ook hier komt het balans effect terug- zwart-wit foto’s heb ik net zo lief. Ik maak enkel gebruik van natuurlijk licht en fotografeer het liefst in de natuur.
Buiten bruiloften zijn daarom voor mij een echt feestje, heerlijk! Als jullie fotograaf, wil ik jullie graag sfeervolle en persoonlijke foto’s geven die jullie en jullie bruiloft perfect weergeven.
Zodat jullie deze waardevolle momenten kunnen blijven herbeleven en koesteren, eindeloos…

Heb ik jullie niet afgeschrikt met mijn voorstelrondje en zijn jullie nieuwsgierig geworden?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op, hope to see you soon!

.

Based in Ermelo – Travelling Worldwide

 

.

 

featured on

engagedengirlsofhonour

 

 

 

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!