Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

The Photographer

 

Een tikkeltje eigenwijs, reislustig, er altijd vol voor willen gaan en een levensgenieter.

Vakantie_Italie__08Ik leef met de dag en ik probeer in het alledaagse leven zoveel mogelijk van de wereld te zien, te lezen maar vooral te genieten van mijn gezin. Ik houd van de balans in het leven; de verschillende seizoenen, de warme zomers en de strenge winters. Ik hou ervan om reisjes te maken met mijn vriendinnen of te quality-timen met mijn gezin maar ik ga er net zo lief in mijn eentje op uit om bijvoorbeeld doelloos rond te dwalen in een onbekende stad of door het Ermelose bos te rijden met mijn pony Macho, optimaal genieten vind ik dat.

Italie 2016 - Romy Dermout Photography-46

Ik houd van natuurlijke, pure en heldere foto’s met veel kleur maar, – ook hier komt het balans effect terug- zwart-wit foto’s heb ik net zo lief. Ik maak enkel gebruik van natuurlijk licht en fotografeer het liefst in de natuur. Buiten bruiloften zijn daarom voor mij een echt feestje, heerlijk! Als jullie fotograaf, wil ik jullie graag sfeervolle en prachtige foto’s geven die jullie bruiloft perfect weergeven. Zodat jullie zelf deze dag nog tientallen jaren kunnen herbeleven en jullie (klein)kinderen later ook kunnen zien hoe prachtig (en hip) jullie eruit zagen.

norway-2017-romy-dermout-photography-90

Heb ik jullie niet afgeschrikt met mijn voorstelrondje en zijn jullie nieuwsgierig geworden?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op, hope to see you soon!

.

Based in Ermelo – Travelling Worldwide

 

.

 

featured on