Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

thephotographer

Vakantie_Italie__08

mymission
Een tikkeltje eigenwijs, reislustig, er altijd vol voor willen gaan en een levensgenieter.
Ik leef met de dag en ik probeer in het alledaagse leven zoveel mogelijk van de wereld te zien, te lezen maar vooral te genieten van mijn gezin. Ik houd van de balans in het leven; de verschillende seizoenen, de warme zomers en de strenge winters.
Ik hou ervan om reisjes te maken met mijn vriendinnen of te quality-timen met mijn gezin maar ik ga er net zo lief in mijn eentje op uit om bijvoorbeeld doelloos rond te dwalen in een onbekende stad of door het bos te wandelen opzoek naar hertjes, optimaal genieten vind ik dat.

Ik houd van natuurlijke, pure en heldere foto’s met veel kleur maar, – ook hier komt het balans effect terug- zwart-wit foto’s heb ik net zo lief. Ik maak enkel gebruik van natuurlijk licht en fotografeer het liefst in de natuur.
Buiten bruiloften zijn daarom voor mij een echt feestje, heerlijk! Als jullie fotograaf, wil ik jullie graag sfeervolle en persoonlijke foto’s geven die jullie en jullie bruiloft perfect weergeven.
Zodat jullie deze waardevolle momenten kunnen blijven herbeleven en koesteren, eindeloos…

 

Italie 2016 - Romy Dermout Photography-46

Heb ik jullie niet afgeschrikt met mijn voorstelrondje en zijn jullie nieuwsgierig geworden?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op, hope to see you soon!

.

Based in Ermelo – Travelling Worldwide

 

.

 

featured on

engagedengirlsofhonour