Yara & Martijn trouwen in de Kas in Winssen

Aaaaaaa deze dag was te gek.
De kleuren, de sfeer, de geuren, het was gewoon een heerlijke niets moet alles mag dag.
Die ochtend stapte ik het huis van Yara & Martijn binnen en werd gelijk blij, het leek net alsof ik hun hoofd was binnengestapt. Ik liep nog net niet met open mond alle kastjes open te trekken.
Overal hingen/ lagen/ stonden creaties van Yara’s brein; vrolijke fladders van een soort onaantastbare dromerigheid. Ik zag fijne stofjes, mooie printjes en kleurtjes.
En als er iets is wat mij inspiratie geeft is dat het wel; Man, ik had er zin in!
Die hele dag stond eigenlijk gelijk aan wat ik die morgen in hun huis zag; vrolijkheid, kleur, dromerigheid en een ‘wees maar lekker jezelf’ sfeer.
Een dag zoals geen ander, en daarom presenteer ik hier een nogal uit de kluit gewassen selectie van deze kleurrijke dag bij de toffe trouwlocatie bij de Kas in Winssen.

Vendors:

Locatie: In de Kas
Bruidsjurk: Loulou Bride & Bruidsjurken – Trouwjurken- voordelig bij Nikita Bruidsmode
Sieraden: Lies Wambacq / Juweelontwerp
Bloemen: La Fleuri
MUAH: Fleur Pieterse Beauty Care & Barberstation
Schoenen: Lotta From Stockholm
Suit: Suitsupply
Bowtie: LV Made in England
Bruidstaart: Sweet Sugar Hill
Styling: DIY

Review van Yara & Martijn:

Lieve, lieve, lieve Romy

We zijn echt dol gelukkig met onze fotos. We vinden ze fantastisch. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Ik heb er een aantal groter afgedrukt en die liggen overal in huis. Ook komen ze op de tv als deze standbye staat. En als ik die dan voorbij zie komen voor ik sochtends het journaal kijk, maakt dat het vroege opstaan en stuk dragelijker: dan voel ik me weer helemaal zacht en happy. We weten niet hoe we ooit een selectie moeten maken van de fotos voor ons trouwalbum. Allemaal bij elkaar vatten ze de dag precies zoals we beleefd hebben. Je hebt onze beste herinneringen gevangen en we missen niets.
Het pakketje waarmee je de usb stick hebt aangeleverd was ook heel fijn en blij. En ik heb het met plezier bewaart tot martijn en ik samen konden kijken.
We zijn zo blij dat jij onze fotos hebt willen maken. We hebben het fijn gevonden dat je aanwezig was op onze dag, je bent zo een liefdevol mens en je straalt zoveel blijdschap uit. Het voelde heel natuurlijk dat jij er bij was.
Als we nog een keer op de foto willen, of een gelegenheid op de foto willen, dan weten wij jou absoluut heel erg te vinden.
Romy heel erg bedankt wat je voor ons hebt betekend. We wensen je heel veel geluk en daarbij ook nog een hele fijne gezonden zwangerschap, met over een paar maanden ene prachtig klein mensje in je armen.
Dikke zoenen voor jou, veel liefs,
Yara & Martijn
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!