What to wear?

Eindelijk hebben jullie het gedaan;  een fotoshoot geboekt. Jullie moesten wel even een drempeltje over want tja voor de camera staan is zeker niet jullie grootste hobby (of misschien wel, dat kan natuurlijk ook).
Geloof mij; geen zorgen. Ook als je bijna in je broek piest van de zenuwen of je oogleden ineens onbedaarlijk beginnen te trillen; het komt goed!

We gaan er iets prachtigs van maken.
Vertrouw en laat los zijn hier de magische woorden.

FSC_08331

Maar dan komt de volgende vraag; wat trek je eigenlijk aan? Je hele kledingkast lijkt ineens ongeschikt en je struint heel internet af naar de perfecte outfit. Van inspiratie uit de Vogue tot Pinterest, uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer en ben je nog bijna in staat om die fotoshoot te cancellen ook…

Daarom voor jullie deze ‘What to Wear handleiding’

  1. Trek iets aan waar je je comfortabel in voelt. Die tankini kun je dan wel helemaal het einde vinden. Het is misschien voor jou een klein beetje te veel van het goede; ken je eigen grenzen.
  1. Less is more, te veel printjes, kleurtjes en kleinigheidjes ogen al snel rommelig op de foto. Keep it simple.
  1. Kies een outfit die past bij de fotolocatie. Huh wat bedoel je daarmee? Als fotograaf kijk ik naast composities ook naar kleurencombinaties. Zo heb ik ervaren dat het in een mooi groen bos niet fijn fotografeert met kleuren als blauw en rood. Dit past gewoonweg niet bij de omgeving en mijn manier van foto’s bewerken. Kleuren die het wel goed doen? Zachte natuurtintjes, pastelkleurtjes,  een gezellig en subtiel bloemenprintje; MATCH!
  1. Dames en heren pak uit; altijd al een professioneel make-upje willen proberen? Die haarkleur willen hebben? Dit is het moment.
  1. Heb je nu nog steeds geen idee?
   Dames trek een fijne zwierige jurk aan waar je je helemaal de bom in voelt, sandaaltjes erbij en jij bent er klaar voor!
   Mannen trek een nette lichte pantalon (of korte broek, ook altijd goed) en een fris effen shirt/blouse (kekke hoedjes en vlinderdassen; altijd tof); helemaal tiptop!
 1. Vergeet niet waar het echt omdraait; jullie! Kleding is bijzaak, dus blijf zeker niet te lang tobben over je kledingkeuze.

FSC_8368

Let’s rock this photoshoot!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!