Wedding // Ilse & Bas

Eigenzinnig, stoer, lief en relaxed dat zijn de woorden die ik vind passen bij dit bruidspaar. Ilse & Bas trouwden bij de kleine melm (een toffe schuur, veel groen en prachtig weids uitzicht over oer Hollands landschap).
Ze wilden graag een ontspannen zomerdag en dan ook nog even trouwen, gewoon een fijn feest met vrienden en familie zonder poespas. En dat is gelukt, want de zon liet hen niet in de steek en die ontspannen zomerbruiloft, die kregen zij!

More real weddings: click 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Read More
Love stories
Read More

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!