Personal Branding // Mags up your Mind

Online zichtbaar zijn is nog nooit zo belangrijk geweest.
Als je klanten je via internet en social media moeten kunnen vinden is het fijn als je perfecte beelden hebt die jouw missie en visie perfect weergeven.


Toen Margreet mij benaderde om foto’s te maken voor haar bedrijf Mags up your Mind kreeg ik er al gelijk zin in. Ik wist precies hoe ik dit wilde vastleggen. In haar atelier aan de grachten van Utrecht zouden we beginnen, om vervolgens een wandeling te maken door de binnenstad van Utrecht. Het was heerlijk en het resultaat is een prachtige verhalende serie over haar geliefde vak en bedrijf: Mags up your mind.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!