PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT // HOLLY KLEIN OONK

Een bedrijfsfotoshoot met een collega, een fotograaf. En wat voor eentje. Deze prachtige vrouw houdt van de natuur, van verhalen en van fotografie. Ik nodigde haar uit voor een wandeling in mijn favoriete bos en samen maakten we er een top ochtend van. Bedankt lieve Holly, wat vond ik het heerlijk om deze foto’s te maken. Deze shoot is er eentje naar mijn hart.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!