personal // met blote billen in het zand

Eindelijk, Nederland mocht weer genieten van een zomers weertje.

Afspraken werden verzet en er werd besloten; dit wordt ons weekje.
Een weekje vakantie, samen genieten van de zon en ijsjes eten, heel veel ijsjes…
Hoewel ik nooit zo van het vakantie vieren in eigen land ben,  trok het weerbericht mij over de streep en bleven we ‘gewoon lekker thuis’  zoals Daan vaak antwoord als ik weer eens mijn wilde reisplannen enthousiast verkondig.

Terwijl Sammie met zijn blote billen bij Oma door de tuin liep te banjeren huurden wij een bootje om een dagje samen te varen, te zwemmen en te zonnen, heerlijk!
De volgende dag fietsten we door de Leuvenumse bossen langs verschillende terrasjes voor een koud drankje en natuurlijk nog meer ijsjes (tot grote vreugde van Sam). En we besloten eens gek te doen; een overnachting in de caravan van mijn schoonouders in Zeewolde.  Een overnachting werd het toch maar niet; om tien uur s’ avonds reden we toch maar naar huis met een vermoeide – ik ga echt niet in de caravan slapen – dreumes.  Wat een giller..

Er volgden nog wat dagen vol zanderige billen, plakkerige ijs handjes, huilbuien omdat het zand niet op gegeten mag worden, pannenkoeken, klamme warme armpjes om je nek, heerlijke natte kussen en vooral veel gelukmomentjes want wat ben ik tros op mijn gezin en mijn eigenwijze zoon.

Ik heb het weer gevoeld, dat vakantiegevoel en het voelt weer zo goed!
Hopelijk hebben jullie het ook gevoeld, zo niet; ga naar het strand en geniet, de zon schijnt maar even!


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!