Lotte & Jan-Willem // Trouwen bij Telstar Beach Ermelo

17 juli 2020, de trouwdag van Lotte & Jan-Willem. Wat een stress hebben zij gehad van het hele Corona gebeuren. Wel of niet trouwen? Kunnen we het wel vieren zoals we het willen? Kan het überhaupt doorgaan?

Maar gelukkig konden zij met enige aanpassingen alsnog hun grote dag vieren. De dag begon lekker relaxed in de middag bij Lotte & Jan-Willem thuis. Klaarmaken terwijl hun zoontje Roan een slaapje deed, de First look onder het toeziend oog van familie en vrienden en daarna samen foto’s maken in het bos. S’avonds zou ik hen dan weer ontmoeten voor de ceremonie op het strand bij Telstar Beach. Het was zomers warm en door een beetje creatief te zijn konden er toch nog heel veel vrienden en familie getuige zijn van de fijne ceremonie vol verrassingen!

Lieve Lotte & Jan-Willem zo fijn dat jullie het toch hebben kunnen vieren en dat het zo’n ontzettend mooie en liefdevolle dag is geworden.
Genoten van jullie (en jullie knappe Roan!)

Vendors:
Locatie: Telstar Beach
Haar: Vriendin Bruid // Timeless Hairpassion
Jurk: d’Amore
Pak: InMind
Bloemen: Moeder Bruid

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!