Huwelijksaanzoek in Marrakesh

Een fotoshoot in Marrakesh, daar kun je natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik was echt dolblij met deze kans en dit mooie avontuur.
We boekten een prachtige Riad voor 2 nachtjes (ik nam Daan mee als gezelschap) en die ochtend gingen we vroeg met elkaar op pad de chaos van Marokko in.
We slenterden samen door de straatjes en toen we de medina van alle kanten bekeken hadden namen we de taxi naar Beldi.

Want daar bij Beldi, daar zou het gebeuren. Tim had mij enkele weken voor de reis al bericht over zijn plannen. Hij zou Wendy namelijk in de tuinen van Beldi in de kas ten huwelijk vragen. Iets wat een complete verassing voor Wendy zou zijn en of ik daaraan mee wilde werken. Natuurlijk! En dus gingen Wendy en ik eenmaal aangekomen bij Beldi naar de wc en maakte Tim zich snel uit de voeten om klaar te gaan staan in de kas. ‘Waar is Tim nou?’ vroeg Wendy al veel sneller dan ik wilde. ‘Oh joh, die is vast even de boel aan het verkennen.’ zei ik geruststellend. ‘Ik heb een mooi plekje gezien daar wil ik echt even foto’s van jou gaan maken, ga je mee?’ zei ik snel en Wendy knikte. Daan stond ons buiten op te wachten ‘heb jij Tim gezien?’ vroeg Wendy direct. Ik hoopte maar dat ik Daan alle details van het plan goed had uitgelegd en dat deze zich nu niet zou verspreken maar hij haalde zijn schouders op en zei: ‘Geen idee, die kant op ergens volgens mij’.

Langzaam liepen we in de richting van de kas. ‘Als jij nu heel eventjes hier wacht, ik vind het wel tof om zo even wat foto’s van jou te maken als je hier over het paadje loopt, kijk maar lekker rond en loop gewoon chil op je gemak!’ zei ik tegen Wendy en ik liep snel de kas in waar Tim op Wendy stond te wachten. Wendy kwam even later tussen al het groen langzaam te voorschijn en toen zij Tim daar zo zenuwachtig zag staan begon er volgens mij wel iets bij haar te dagen. Ze sprongen in elkaars armen, mompelden lieve woordjes, kusten en keken in elkaars ogen. En Tim ging op zijn knieën en Wendy zei ‘JA!’

Je voelde de spanning en de liefde, het was heerlijk om dit van zo dichtbij mooi vast te kunnen leggen. Tim zei achteraf dat die een heel mooi verhaal had willen vertellen maar dat door de zenuwen niet meer wist. Maar mooier kon het eigenlijk niet, de knuffels, de zenuwachtige kussen, de tranen, het was perfect zo! Oprecht en vol liefde.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!