In Home Family Session // Familie Visser in Almere

Juul staat met haar neus tegen het raam en bekijkt de zojuist binnengekomen bezoeker grondig.
Ik lach en zwaai naar haar en ze lacht gelijk terug, kijk dat begint goed.
Ik loop de tot in de puntjes gestylde woonkamer binnen en plof neer een fijne fauteuil en krijg van Manouk een cappuccino aangereikt, heerlijk!
Hondje Saar is inmiddels bij haar baasjes op de bank gaan liggen en kijkt niet meer naar me om. We kletsen even, en ja waarover dan? Nou als jonge ouders zijnde heel cliche; over onze kinderen en het ouder zijn.
Want we zijn het er over eens dat het ouderschap zowel kei leuk als kei zwaar kan zijn.
Die ochtend hebben we boekjes gelezen, zogenaamd koekjes gebakken (want het deeg zat uiteindelijk vol met snottebellen, niet heel smakelijk) en hebben we het grote bed nog even als trampoline gebruikt.
Een ochtend in het fijne huis van deze lieve familie, Enjoy!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!