In home family session // family soerdjpal in Houten

Wat een bijzonder mailtje kreeg begin dit jaar van Aline, verdrietig en tegelijkertijd ook heel mooi. Want nu konden zij eindelijk hun baby’tje wél in hun armen sluiten en dat vond ze dan ook het vastleggen waard. En zo stond ik enkele weken later in de fijne lichte woonkamer bij de familie Soerdjpal. Grote broer Mika vond het maar wat interessant zo’n onbekend meisje – met camera-  in zijn huis. Wat een gezellig open boek is deze Mika, totaal niet verlegen en hij heeft er vooral heel veel zin in. De kleine Nova ligt in haar box te slapen en krijgt van de drukte van haar grote broer niets mee. Tijdens de koffie & babbels vraagt Mika wanneer ik ga beginnen met foto’s maken… Groot gelijk Mika, genoeg gekletst!

Een feestje was het om dit warme gezin te mogen vastleggen in hun eigen huis.

Enjoy!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!