Het Corona tijdperk in huize Kuijpers- Dermout

Ja daar heb je het weer, alweer dat stomme woord CORONA.
Maar ja, het is toch echt iets wat ons leven nu allemaal zo ongelofelijk beïnvloed dat je er gewoonweg niet om heen kan.


De afgelopen zes weken waren heel onwerkelijk. Er zijn dagen dat ik intens geniet van mijn gezin, de tuin en het tijd hebben voor elkaar en de klusjes in en om het huis. Maar er zijn ook dagen dat ik het (heel erg) lastig vind. Dit leven zonder ritme en mijn o zo fijne werk. Op die lastige dagen smacht ik naar het ‘normale leven’. Afspreken met wie je maar wilt, uiteten gaan, een bruiloft vastleggen, een terrasje pakken, een film kijken in de bioscoop, met de jongens naar de dierentuin, een museum in.Poeh dat zijn toch behoorlijk wat dingen die we allemaal maar normaal vonden maar nu o zo uniek blijken te zijn.
De afgelopen weken hebben we ontelbare fiets-en wandeltochten gemaakt, ons huis opgeknapt, de keuken een make-over gegeven, mijn kantoortje aangepakt, de moestuintjes aangelegd en de boomhut een upgrade gegeven.


Onze jongens doen het eigenlijk ontzettend goed. In het begin was Sam onrustig, tegendraads en bozig. Maar na twee weken was hij als een blad omgeslagen. Hij geniet nu enorm van deze relaxte tijd samen (al mist hij zijn vriendjes natuurlijk, zeker op het moment dat ik hem dringend verzoek nu toch echt even alleen te spelen). Pim vind het ook heerlijk thuis. Hij praat heel veel, maakt grapjes en laat ons elke dag weer zien hoe snel zijn ontwikkeling gaat.Ik ben zo trots en verliefd op mijn kleine jongens. Het zal heel erg wennen worden als zij straks weer naar school en de opvang gaan.

Wees je er alsjeblieft van bewust dat je niet alles ziet in deze blog.Want hoewel het hier de meeste tijd heel fijn en gezellig is zijn er ook echt dagen bij dat alles gewoon niet gaat. Dat we chagrijnig zijn. Dat we het zat zijn om op elkaar lip te moeten zitten, dat we snakken naar een onderbreking en even (wat zeg ik: een heleboel) tijd voor jezelf. Maar op die momenten. Die momenten dat iedereen hardop jankt, schreeuwt of juist zwijgzaam doorbikkelt, op die momenten heb ik geen behoefte om mijn camera te pakken. Ik wilde dit toch nog even zeggen, want nee ook in huize Kuijpers- Dermout is het zeker niet altijd rozengeur en maneschijn.

Tot slot; ik ben mij er absoluut van bewust dat wij niks anders dan luxe problemen ervaren. Voor de families die echt door dit virus zijn getroffen zullen de weken er onvoorstelbaar veel grauwer hebben uitgezien… Gelukkig is iedereen om ons heen gezond en wel. Ik hoop bij jullie ook.


Wees lief voor elkaar en houd vol!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!