Francine & Emma // into the woods

Deze fotoshoot was goud. Ik vroeg mijn talentvolle collega fotografe Francine Boer of zij het tof vond om eens voor mijn lens te staan. en ze zei YES!
Op een frisse zonnige ochtend stonden we dan ook samen bij de Zandenplas in Nunspeet om eens even lekker los te gaan met camera. Ik vind het zo stoer van Francine dat ze dit deed. Want hoewel ze het eng vond om zichzelf zo bloot te geven flikte ze het toch maar even. Lieve Francine bedankt dat je toch die drempel overstapte, prachtvrouw ben je.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!