FRANCE 2020

Wat hadden we hier naar uitgekeken. Naar deze zomervakantie. Wel of niet gaan? Die vraag hield ons vanaf maart een beetje bezig. Uiteindelijk werden we toch bang gemaakt door alle berichtgeving en besloten we de vakantie te annuleren. Om die vervolgens in juni weer te boeken. We zouden gewoon gaan.

Met twee overnachtingen in Dijon en in de Ardeche voelde de heenreis ook als vakantie. Heel relaxed en op elke stop genoeg tijd om te zwemmen en een stukje van de omgeving te zien.
Toen we uiteindelijk bij ons vakantieadres aan kwamen waren we door het dolle. Wat een paradijsje! Er waren geen buren te bekennen en om ons heen niets anders dan wijngaarden en bergen. Wat een uitzicht had je vanaf het terras…
Het zwembad lonkte en het eerste wat we deden was een duik nemen.
Laat die vakantie maar beginnen!

Die avond kwamen ook onze vrienden aan met wie we de vakantie zouden doorbrengen. Er werden al gelijk plannen gesmeed en die volgende ochtend bezochten we een stadje om vervolgens de middag bij het zwembad door te brengen. Dit ritme beviel ons goed en zo besloten we om iedere ochtend iets te bekijken of te doen en dan de middag lekker te relaxen bij het zwembad door te brengen. We maakten een kanotocht door de Gorges du Verdon, bezochten marktjes, verlaten dorpjes, gingen naar Zee en aten ijs. Om dan de middag bij het zwembad te luieren, muziek te luisteren en boeken te lezen. Vervolgens ging de BBQ aan, werden de kids op bed gelegd en speelden wij Jeux de Boules of Rummicub.

Het was heerlijk….

Een zomers warm fotoverslag van een geweldige vakantie.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!