Familyshoot Manouk, Martijn & Juul // Harderwijk

Een groter blij ei dan Juul ben ik nog niet tegen gekomen tijdens een familiestoot. Wat een heerlijke vrolijke meid is dit. Dit mooie gezin fotografeerde ik al eerder bij hun thuis. Juul was toen twee jaar en we maakten toen overheerlijke koekjes (met snot) en hielden een Pyjama party in bed. Nu bijna twee jaar later ontmoeten we elkaar in het bos. En niet zonder reden want Juul wordt grote zus! En die mooie buik en de drie musketiers moesten natuurlijk wel even op de gevoelige plaat worden vastgelegd. In mijn vertrouwde bos nam ik ze mee naar alle plekjes en lieten we Juul lekker uitrazen in de bosspeeltuin. Geslaagde ochtend!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!