Familieshoot Henrieke & Harry // Harderwijk

Ik keek mijn ogen uit in dit prachtige huis bij deze lieve familie. Overal stonden herinneringen, souvenirs uit het verleden, voorwerpen met een verhaal. Olle de hond sloeg mij gade toen ik schaamteloos mijn blik liet werpen over alles wat kostbaar is voor dit gezin. Henrieke & Harry goedlachs, rustig en al helemaal vertrouwd met hun prachtige dochtertje Hannelore op schoot op de bank, vertelden hoe de eerste weken waren gegaan en hoe ze het vonden om ouders te zijn. ‘Het voelt eigenlijk heel vertrouwd en als vanzelf’ en dat was te zien ook. Harry pakte Hannelore zo hoppa op en plaatste haar behendig op zijn schoot.

Elke fotoshoot is weer anders (en dat maakt het ook zo leuk) maar het viel mij op dat ik tijdens deze fotoshoot amper iets hoefde te zeggen. Ze deden gewoon hun ding als ouders. Knuffelden met Hannelore, kroelden Olle. Lachten naar elkaar. Ik hoefde het enkel zwijgend gade te slaan en op het juiste moment te klikken. Easy peasy! Nadat we relaxt wat foto’s binnen hadden gemaakt trokken we de jassen aan voor nog een rondje over de Vismarkt, een hele fijne afsluiter van deze heerlijke familieshoot.

Lieve Henrieke & Harry, bedankt dat ik even in jullie gezinnetje mocht koekeloeren en deze fijne momentjes voor jullie heb mogen vastleggen!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!