Bruiloft Katrien & Olivier // Trouwen in België

Een prachtig trouwfeest tussen de koeien, kassen, pompoenveldje en een echte appelboomgaard. Ik vond het zo tof dat Katrien & Olivier mij benaderen om hun bruiloft in België vast te leggen. Ze waren super enthousiast en gaven mij hun vertrouwen en vrijheid en dat was heerlijk. Het was een feest om deze dag vol liefde van dit mooie gezin te mogen vastleggen.

Bedankt lieve Katrien & Olivier dat ik deze geweldige dag voor jullie heb mogen vastleggen!

Ceremony: Storiesbymabel
Bloemen: Sunkissed.flowers
Jurk: The ivoryclub.bridal
Kostuum: cafecostume
Lasercutting: hoshii.be
Trouwlocatie: Prive

First Look Inspiratie
First look Bruiloft
Two piece trouwjurk
Two piece wedding dress
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!