Bedrijfsfotoshoot Utrecht // Studio Holistic

Wat is nu echt belangrijk? Wat doet er echt toe?

Toen Stephanie mij vroeg foto’s te maken voor haar nieuwe bedrijf was ik gelijk enthousiast. Deze vrouw gaat iets neerzetten want in het verlengde van haar zelf ligt. En een bedrijf waar zoveel persoonlijkheid, ziel en werk in zit, dat is heerlijk om vast te leggen.

Zoek je rust, balans en zingeving? Kijk dan zeker even op haar website.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik streef ernaar jullie aanvraag binnen drie werkdagen te beantwoorden. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!