First Look inspiratie voor op je bruiloft

De first look! De WAT?
Het eerste moment dat je elkaar als bruid en bruidegom ziet noem je ook wel ‘the first look’.
Een kort moment, die de stilte voor de storm wegneemt en zorgt voor de nodige zenuwachtige kriebels. Want hoe ziet jouw wederhelft eruit?
Er zijn miljoenen variaties op de first look. Meestal denk je aan de traditionele manier bij de voordeur. Maar ik vind het tof om te zien dat steeds meer bruidsparen voor hun eigen manier van de first look kiezen.
Ze kiezen er voor om elkaar te ontmoeten op een waardevolle locatie (misschien wel de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben gezien), in een mooie tuin of pas op de ceremonie (spannend!).

Al met al. Dit moment is goud!

Een paar kleine tips voor jullie als aanstaand bruidspaar om de first look onvergetelijk te maken:

  • Weet wat jullie opties zijn en kies een manier die het beste bij jullie past. Elkaar tegemoet lopen in het bos? Of jouw lief verassen door op zijn rug te springen? Doe het gewoon lekker zoals jullie dat willen!
  • Ruimte & Daglicht; als ik als fotograaf wat mag inbrengen stuur ik stiekem altijd aan op een plek waar voldoende daglicht en ruimte is zodat ik lekker onopgemerkt jullie momentje kan vastleggen. Dat wil soms – in zo’n krappe hal of bij de voordeur – niet zo lukken.
  • Neem de tijd voor elkaar. Ja het is spannend maar neem de tijd om elkaar even te bewonderen. Door de zenuwen wordt de first look soms een ‘Oke, leuk man en nu weer door!’ momentje. En dat is jammer. Kus, knuffel, wandel, lach, praat of zeg gewoon allebei even niets en neem dit moment even in je op.
  • Willen jullie dit moment voor jezelf? Of vinden jullie het leuk als jullie daggasten erbij zijn? Bedenk van te voren waar jullie waarde aan hechten en laat jullie ceremoniemeester er dan voor zorg dragen dat of iedereen klaar staat, of iedereen even weg is.

Mijn laatste tip; niet te veel denken. Laat je leiden door het moment en je gevoel, dan wordt het sowieso een gouden momentje.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

tell me your story!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid, heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig? Stuur mij vooral een berichtje & let's meet!

submit

YAY! Bedankt voor jullie berichtje. Ik stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Er iets is misgegaan, probeer het alsjeblieft nog een keertje!