Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

Wedding // Esther & Martijn – Trouwen in Harderwijk

Esther & Martijn, wat een heerlijk vrolijk, spontaan en enthousiast koppel is dit.

Al tijdens het kennismakingsgesprek en de mailwisseling wist ik; dit wordt een hele toffe dag!
S’ morgens vroeg begon ik bij het ouderlijk huis van Esther. Met haar knusse meidenkamertje als backdrop werd Esther omgetoverd tot een stijlvolle bruid.  Na de first look – onder toeziend oog van enthousiaste familieleden en vrienden- vertrokken we naar de bossen van Nunspeet voor een ontspannen ochtendje shooten. Gewapend met een prachtig bruidspaar, paarse heide en een aantal rookbommen kon dat niet misgaan. Na de shoot is het tijd voor een lunch, gewoon buiten in de tuin onder een stralende zon, daar kan immers niets tegenop.  In de Catharina Kapel in Harderwijk vindt vervolgens het burgerlijk huwelijk plaats. Hier vertelden Esther & Martijn elkaar hun persoonlijke geloften, en zeiden ze volmondig JA tegen elkaar. Een gezellige bonte stoet gasten vertrok vervolgens door de binnenstad van Harderwijk richting de Grote Kerk (die groot is in alle opzichten, echt adembenemend) voor de inzegening.

Ik verbaas me er altijd weer over hoeveel emoties en momenten er op een dag voorbij kunnen komen, helemaal vol ben ik er van als ik naar huis rijd. Wat een geweldig verhaal heb ik mogen vastleggen.
Ieder verhaal wat ik mag vastleggen geeft me echt een warm en trots gevoel, wat een eer en een vertrouwen. Bedankt lieve Esther & Martijn!

VENDORS

Bloemen: Puravie | Visagie: Mariska Bisschop | Bruidsjurk: Hony Bruidsmode Zwolle | Pak Bruidegom: Roka 

 

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*