Romy Dermout Photography » Wedding Photography // Captures love stories

Trouwen in Toscane – Christina & Jan

In het vliegtuig stappen voor werk, dat was vroeger mijn grote droom.
Werken en de wereld zien, wat een grandioze combinatie is dat en toen wedding planner Kathrin van Con Amore Weddings vroeg of ik zin had om een bruiloft te fotograferen in Toscane zei ik natuurlijk volmondig ‘JA’!
Daan wilde wel een keertje mee als gezelschap en zo doende stapte we afgelopen vrijdag op het vliegtuig naar Florence.
Ontelbare keren zijn wij in Toscane geweest maar dit gebied (zo’n uurtje onder Siena) wauw dat was toch wel het meest prachtigste stukje Toscane dat ik ooit gezien had.
Ik was echt verrast, wat een prachtige omgeving is dit. Niet zo gek dat Christina & Jan besloten hier elkaar trouw te beloven!
Ze kozen voor Borgo di Castelvecchio als trouwlocatie en dit was eveneens een magische plek.
Het werd een heerlijk relaxte zomerse bruiloft, een ceremonie met adembenemend uitzicht, vele drankjes aan het zwembad, een diner aan een lange, prachtige gestylde tafel en er werd nog tot in de late uurtjes gedanst.
Deze preview kon ik jullie dan ook niet onthouden, gewoon omdat ik sta te popelen het te laten zien…

Send us a message Share onFacebook tweet totwitter Pin toPinterest

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*